۱۹-۱۰-۹۴، ۰۷:۰۹ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۹-۱۰-۹۴، ۰۷:۱۱ ب.ظ توسط خانوم معلم.)
طرز تهیه آلو مسمای گیلانی
خورشت آلو مسما ، غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.
مواد لازم براي تهيه آلو مسما:
مرغ …………………………براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي ………………….براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه ……………………براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز متوسط………………….2 عدد
شكر…………………………2 قاشق غذاخوري
زردچوبه……………………..مقدار ي
طرز تهيه:
مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نكته:
• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست. یعنی اگر دوست ندارید شکر به آن اضافه نکنید .
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.
زعفران وقيسي اين غذا را خوشمزه تر ميكند وبا اضافه كرده كره ميتوان لذيذ ترش كرد.
نوش جان .
"مهربانی" مهمترین اصل "انسانیت" است .
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.