امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی
#1
سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

مواد لازم برای (4- 3 نفر)

• قارچ یک پیمانه

• بروکلی2 پیمانه

• آب مرغ 2- 1.5 پیمانه

• خامه نصف پیمانه

• کره یک قاشق غذاخوری

• روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری

• نمک و فلفل به اندازه لازم

[عکس: 401845_629.jpg]
طرز تهیه

1. کره را درون یک تابه ذوب کنید.

2. قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

3. همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

4. کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

5. محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

6. پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

7. سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
بروکلی چرا درستست؟
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 207 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 458 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان