امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ عدس هندی
#1

اسم غذای هندی كه می آید، مطمئن می شوید كه غذا، تند است! اتفاقا برای فصل پاییز حدی از تندی بد نیست.
به این دلیل كه متابولیسم را بالا برده و بدن گرم می شود. این سوپ هم حاوی پنیر و عدس ماده اولیه اصلی آن سوپ است.بنابراین خوردن آن برای افراد مبتلا به كم خونی مناسب است.
[عکس: 8ca9ef01c4.jpg]
مواد لازم
عدس دو فنجان پخته
دال عدس یك فنجان پخته
لوبیا چیتی یك فنجان پخته
روغن زیتون بكر دو قاشق غذاخوری
سینه مرغ یك چهارم یك سینه كامل
پیاز حلقه شده یك فنجان
زیره سبز یك قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه و قرمز هركدام یك قاشق چای خوری
هویج خرد شده به شكل مكعبی یك فنجان
سیر یك گل كامل
پنیر چدار یا فتا به میزان دلخواه
ادویه معطر هندی به مقدار لازم
جعفری تازه یك فنجان خرد شده
طرز تهیه
1- لوبیا، عدس و دال عدس را جداگانه بپزید. سپس آنها را با سینه مرغ كه قبلا پخته اید، مخلوط كنید. زیر شعله را كم كنید تا این مواد اصطلاحا به هم بیفتند.
2- پیاز را با كمی روغن زیتون تفت دهید و كمی كه خامی آن از بین رفت، سیر، پودر فلفل ها و زیره را با هم مخلوط كرده و به پیاز اضافه كنید. باز هم این مواد را تفت دهید تا كاملا عطر آنها را استشمام كنید.
3- ادویه هندی را در مرحله آخر به آنها اضافه كنید و همه آنها را داخل مخلوط لوبیا،عدس و سینه مرغ بریزید. كمی كه جوشید، هویج را به آن اضافه كنید. زیر شعله را كم كنید تا غذاها جا بیفتد. سوپ را داخل ظرف بریزید و سپس روی آن پنیر بریزید. با جعفری روی سوپ را تزئین كنید.
نکته: می توانید مقداری از جعفری را داخل سوپ بریزید تا خوش طعم تر شود. درواقع استفاده از هر نوع سبزی معطر در سوپ به بالارفتن کیفیت و بهتر شدن طعم آن کمک می کند.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه عدس‌پلوی نذری برای خانواده صنم بانو 1 156 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 94 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۱۷-۰۸-۹۴, ۰۲:۵۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان