امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ پیاز فرانسوی
#1

این سوپ طعم ویژه ای دارد. به این دلیل كه ماده اصلی آن پیاز است. اگر بتوانید در تهیه آن از پیاز ریز وی‍ژه ترشی استفاده كنیدبهتر است.
به این دلیل كه ظاهر آن هم خاص خواهد شد. این سوپ یكی از سوپ های ویژه برای پذیرایی های ویژه دركشور فرانسه است. مدت زمان پخت این سوپ، دو ساعت است.
[عکس: b8a5fb6a38.jpg]
مواد لازم
پیاز سفید و قرمز حلقه شده هر كدام چهار فنجان
سیب زمینی پنج عدد بزرگ
شكر نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه یك قاشق چای خوری
آویشن نصف قاشق چای خوری
آب گوشت بدون چربی هشت لیوان
طرز تهیه
1- سیب زمینی ها را بپزید. پیازها را با روغن زیتون تفت دهید به اندازه ای كه طلایی شوند. ادویه ها را با شكر مخلوط و به پیازها اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه این مواد را تفت بدهید تا كاملا پیازها طلایی شده و مواد دیگر حالت خامی نداشته باشند.
2- حالا سیب زمینی ها را به شكل مكعبی خرد كرده یا پس از رنده كردن آنها را با مقداری پنیر مخلوط كرده و بگذارید به مدت یك ساعت با درجه ملایم همراه با آب گوشت بپزد.
3- بعد از یك ساعت مخلوط پیاز و ادویه را به آن اضافه كنید. دوباره حرارت را روشن كنید تا نیم ساعت دیگر این مجموعه حرارت ملایم ببیند.
4- حرارت باید به حدی باشد كه قوام مناسب سوپ به دست آید. آن را داخل ظرف پیركس بریزید. باقی مانده پنیر را روی آن بریزید و ظرف را داخل فر یا مایكروفر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شده وطلایی شود. این سوپ لذیذ را میل كنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
دمت گرم آجی لیلی خوشمان آمد xcvk
The More You Love... The More It Hurts
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 94 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 104 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۱۷-۰۸-۹۴, ۰۲:۵۴ ب.ظ)، "MJ" (۱۷-۰۸-۹۴, ۰۳:۲۳ ب.ظ)، doon doon (۲۳-۰۸-۹۴, ۰۱:۲۲ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان