امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی اسنو بال
#1
مواد لازم :
پرک بادام : یک دوم پیمانه

روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است)

آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند : یک پیمانه

وانیل : یک قاشق چای خوری

پودر قند برای رویه شیرینی

در ابتدا فر رو گرم میکنیم و پرک بادام رو در سینی ریخته و با حرار 170 درجه سانتی گراد به مدت 6 دقیقه در فر میزاریم

بعد میزاریم تا خنک بشه و بعد با دستگاه اونو پودر میکنیم

در یک ظرف ابتدا روغن رو میریزیم و یا با دست یا با همزن میزنیم تا نرم بشه و یکنواخت

بعد پودر قند و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم یا با دست مخلوط میکنیم بعد پودر بادام و نمک و آرد رو اضافه میکنیم فقط آرد رو در چند مرحله اضافه کنید ...و خوب ورز بدید تا آرد به خورد روغن بره و خمیر منسجم بشه

حرارت فر رو روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک کاغذ روغنی در سینی بندازید و از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید و توپی شکل بدید فقط توجه داشته باشید که روش شکافی نمونه بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه

بعد از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه وقی خنک شد اونو در پودر قند بغلطونید

برای دیدن عکس در سایز واقعی خود یعنی 775 در 569 پیکسل ، اینجا کلیک کنید .
[عکس: 150011_4xrTvhT8.jpg]
zeitoonesiah.persianblog.ir
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز صنم بانو 3 104 ۱۶-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه شیرینی گردویی؛ این محبوبِ دوست‌داشتنی صنم بانو 1 80 ۳۰-۱۱-۹۹، ۰۷:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شیرینی‌های خوشمزه استان مازندران؛ از آب دندون تا قماق نیـایــش 9 479 ۱۰-۰۶-۹۸، ۰۵:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nafas

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان