۰۲-۱۰-۹۳، ۱۰:۴۳ ب.ظ
مواد لازم :
پرک بادام : یک دوم پیمانه
روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است)
آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند : یک پیمانه
وانیل : یک قاشق چای خوری
پودر قند برای رویه شیرینی
در ابتدا فر رو گرم میکنیم و پرک بادام رو در سینی ریخته و با حرار 170 درجه سانتی گراد به مدت 6 دقیقه در فر میزاریم
بعد میزاریم تا خنک بشه و بعد با دستگاه اونو پودر میکنیم
در یک ظرف ابتدا روغن رو میریزیم و یا با دست یا با همزن میزنیم تا نرم بشه و یکنواخت
بعد پودر قند و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم یا با دست مخلوط میکنیم بعد پودر بادام و نمک و آرد رو اضافه میکنیم فقط آرد رو در چند مرحله اضافه کنید ...و خوب ورز بدید تا آرد به خورد روغن بره و خمیر منسجم بشه
حرارت فر رو روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک کاغذ روغنی در سینی بندازید و از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید و توپی شکل بدید فقط توجه داشته باشید که روش شکافی نمونه بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه
بعد از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه وقی خنک شد اونو در پودر قند بغلطونید
پرک بادام : یک دوم پیمانه
روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است)
آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند : یک پیمانه
وانیل : یک قاشق چای خوری
پودر قند برای رویه شیرینی
در ابتدا فر رو گرم میکنیم و پرک بادام رو در سینی ریخته و با حرار 170 درجه سانتی گراد به مدت 6 دقیقه در فر میزاریم
بعد میزاریم تا خنک بشه و بعد با دستگاه اونو پودر میکنیم
در یک ظرف ابتدا روغن رو میریزیم و یا با دست یا با همزن میزنیم تا نرم بشه و یکنواخت
بعد پودر قند و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم یا با دست مخلوط میکنیم بعد پودر بادام و نمک و آرد رو اضافه میکنیم فقط آرد رو در چند مرحله اضافه کنید ...و خوب ورز بدید تا آرد به خورد روغن بره و خمیر منسجم بشه
حرارت فر رو روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک کاغذ روغنی در سینی بندازید و از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید و توپی شکل بدید فقط توجه داشته باشید که روش شکافی نمونه بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه
بعد از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه وقی خنک شد اونو در پودر قند بغلطونید
برای دیدن عکس در سایز واقعی خود یعنی 775 در 569 پیکسل ، اینجا کلیک کنید .
zeitoonesiah.persianblog.ir
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت