امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی
#1
وب‌سایت ایران کوک: امروز برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند یک پیشنهاد عالی داریم. برای ناهار امروز شیرین پلو را به شما پیشنهاد می کنیم. جز اینکه غذای فوق العاده خوشمزه ای است، در دسته غذاهای اعیانی هم قرار میگیرد.
مواد لازم:
  • برنج 1 کیلو
  • مرغ 1.5 کیلو
  • خلال بادام 100 گرم
  • خلال پسته 50 گرم
  • خلال پرتقال 500 گرم
  • شکر 1 کیلو
  • زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری
  • روغن 150 گرم
  • پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
  • نمک و زردچوبه
 
[عکس: 1571014_462.jpg]
طرز تهیه:

1- پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.

2-در یک قابلمه 3 لیوان آب را همراه با شکر بجوشانید. سپس خلال های پرتقال را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند.

3- برنج را خیس کنید.

4- 3 قاشق روغن در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را درون روغن کمی تفت داده و سرخ کنید. تکه های مرغ را درون پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس کمی نمک و زرد چوبه و 1 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.

5- آب مرغ را صاف کنید و نصف لیوان از آن را با 2 قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید.

6- استخوانهای مرغ را بگیرید و گوشت آن را قطعه قطعه کنید. برنج را آبکشی کنید.

7- قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را 3 قاشق روغن و 1/2 لیوان آب بریزید. نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و به ترتیب خلال پرتقال و نصف خلال بادام را روی برزنج بریزید. کمی برنج روی خلالها ریخته و قطعات مرغ را روی آن قرار دهید. برنج باقی مانده را روی مرغها بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

8- هنگامی که برنج عرق کرد مخلوط اب مرغ آماده شده از قبل را روی برنج بدهید و برنج را دم کنید. برای تزئین برنج هنگامی که برنج را در دیس کشیدید، کمی خلال پسته روی آن بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد. همچنین از هویج هم می توانید استفاده کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خلال تو غذا دوس ندارم xcvl
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
هیچوقت نمیخورم شیرین پلو
منم ندوس امی xcvl
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
هم دوس هم ندوس xcvl
من از روییدن خار سر دیوار دانستم
که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 910 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 187 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۴-۱۱-۹۶, ۰۸:۲۲ ب.ظ)، دخترشب (۱۵-۱۱-۹۶, ۱۲:۳۴ ق.ظ)، taranomi (۱۴-۱۱-۹۶, ۱۱:۰۹ ب.ظ)، author (۱۴-۱۱-۹۶, ۱۱:۱۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان