۰۴-۰۱-۹۷، ۱۲:۰۴ ق.ظ
مجله سرآشپز: پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز
مواد مورد نیاز
- قهوه فوری: 2 ق چ
- آب جوش: 4 ق س
- پودر ژلاتین: 2 ق چ
- خامه: 600 میلی لیتر
- وانیل: یک چهارم ق چ
- پودر قند: 55 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس شکلات
- شکلات سیاه: 55 گرم
- خامه: 150 میلی لیتر
روش تهیه:
1. قهوه فوری (یا پودر نسکافه) و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
2. سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین در قهوه حل شود.
3. خامه و وانیل را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید.
4. سپس پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ب
5. عد ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و قهوه را به آن بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
6. قالب های تک نفره را با مقداری روغن مایع چرب کنید و از مایه آماده شده به میزان مساوی درون آن ها بریزید.
7. قالب ها را حدود 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه سفت شود.
8. برای تهیه سس شکلات؛ شکلات را درون ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذوب شود.
9. بعد خامه را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
10. در هنگام سرو قالب را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید، بعد درون ظرف سرو به دلخواه برگردانید.
11. سپس با سس شکلات و دانه های قهوه تزیین و سرو کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !