امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ی ترشی آجیلی
#1
[عکس: 8c501a116401.jpg]
مواد لازم :
بادام هندی : 200 گرم
بادام : 200 گرم
گردو : 200 گرم
پسته : 200 گرم
برگه زردآلو : 250 گرم
آب جوش : سه و نيم پيمانه(600 ميلي ليتر)
سركه سفيد : سه و نيم پيمانه(600 ميلي ليتر)
چوب دارچين : چند تكه كوچك
هل : يك و نيم قاشق چايخوری
طرز تهيه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آن ها را جدا كنيد.
آن ها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگه ها را 1 شب با آب جوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.
سپس آن ها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويه ها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.
نكته :
1 - تمام آجيل ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 - طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
پاسخ
سپاس شده توسط: *Zahra*
#2
ای جانم ترشی

ieir
مرسی لیلی جان mara
آرامش چیست  ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و  اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه  هایت سر شار از بوی خدا  . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 892 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 856 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
Tongue ترشی انبه arom 3 246 ۱۴-۰۷-۰، ۰۸:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
paradisegirl (۱۳-۰۵-۹۴, ۰۷:۲۲ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان