امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طریقه پختن سوپ سیب زمینی شیرین و ذرت
#1
[عکس: soup1.jpg]
این سوپ بسیار آسان، مناسب شب های زمستان و پر از ویتامین A است. مقدار مواد غذایی این دستور برای درست کردن سوپ برای 8 نفر مناسب است.

مواد لازم
روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری پیاز بزرگ ۱ عدد هویج بزرگ ۲ عدد سیر ۲ حبه سیب زمینی شیرین بزرگ ۲ عدد سیب زمینی معمولی متوسط ۱ عدد آب ۶ پیمانه کنسرو ۵۵۰ گرمی ذرت + مایع آن ۱ قوطی نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه مقداری ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده یا
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده اختیاری [عکس: soup2.jpg]
مواد را آماده کنید. سبزیجات را پوست بکنید و به اندازه مناسب خرد کنید.
پیاز ها را که درشت خرد کرده اید در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
[عکس: soup41.jpg]
هویج را اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید تا هویج ها ترد شوند.
زمانی که دیدید هویج ها نزدیک ترد شدن هستند سیر خرد شده را اضافه کنید.
[عکس: soup6.jpg]
سیب زمینی شیرین، سیب زمینی معمولی، ذرت (همراه با مایع) و آب را اضافه کنید.
به عنوان چاشنی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
[عکس: soup8.jpg]
بگذارید آهسته بجوشد تا زمانی که مواد ترد شوند.
[عکس: soup9.jpg]
از یک همزن دستی استفاده کنید و مواد را پوره کنید تا صاف شود. برای اینکه سوپ یکدست تری داشته باشید می توانید از گوشت کوب استفاده کنید.
نکات و هشدارها برای درست کردن سوپ مراکشی ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده و ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید. برای یک نسخه لبنیاتی: ۲ فنجان شیر را جایگزین آب کنید و برای مزه دار کردن ماست ترش اضافه کنید. سرد آن هم طعم بسیار عالی ای دارد! سیر خرد شده را برای جلوگیری از سوختن آن، هنگامی که هویج ها در حال پختن هستند سرخ کنید.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 206 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 93 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 103 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان