امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طریقه پخت انواع اشترودل
#1
اشترودل هات داگ

آرد 3 و نیم لیوان . تخم مرغ 1 عدد . شیر ولرم 1 لیوان . مخمر فوری 3 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . روغن مایع 1/4 لیوان . هات داگ مقدار لازم




طرز تهیه : مخمر و شکر را مخلوط کنید سپس شیر گرم را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود ، تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند سپس به مخلوط شیر و مخمر اضافه نمایید.

آرد را داخل کاسه ای بریزید و میان آن را گود کنید ، مخلوط تخم مرغی و روغن را در مرکز آرد بریزید و کم کم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.




هات داگ ها را کمی در روغن تفت دهید تا طلایی شوند ، تکه هایی از خمیر بردارید و کمی بیشتر از طول هات داگ و به شکل مستطیل پهن کنید سپس هات داگ را در مرکز خمیر بگذارید ، اطراف خمیر را با فاصله های یکسان برش هایی بزنید.

برش ها را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید تا شکلی مانند گیس بافت شود سپس با زرده تخم مرغ روی سطح خمیرها را برس بزنید تا پس از پخت طلایی شود ( در صورت تمایل میتوانید از کنجد و سبزیجات معطر برای روی خمیر استفاده کنید ).




ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بچینید ، 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا سطح نان ها برشته و طلایی شود ( پیشنهاد میشود در زمان پخت 1 کاسه آب داخل فر قرار دهید تا نان ها تردتر شوند ).

پس از پخت اشترودل را از فر خارج کنید و برش بزنید سپس بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید در زمان پیچیدن هات داگ در خمیر مقداری سس گوجه فرنگی روی هات داگ ها بریزید ).
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
اشترودل با خمیر جادویی


طرز تهیه خمیر جادویی:


مواد لازم


آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
مایه ماکارونی درست میکنین من فلفل دلمه ای پیاز گوشت چرخ کرده وقارچ خورد شده وگوجه ریز شده رو سرخ کردم واخر سر رب هم اضافه کردم مواد رو میذاریم سرد شه بعداز خمیر به اندازه یه پرتقال برمیداریم به صورت مستطیل به ضخامت نیم سانت باز میکنیم .موادمون رووسطش از بالا به پایین میذاریم بعد دو طرف خمیر رو برش های متوالی از بالا به پایین میدیم به صورت ضربدری برشای دو طرف رو روهم میذاریم روی اشترودل ها رو زرده تخم مرغ وکنجد میزنیم میذاریم تو فر دمای ۱۸۰ مدت ۴۵ دقیقه فرم قبلا گرم کردیم‌اخر سر گریل بالا رو روشن میکنیم تا روش طلایی شه
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
طرز تهیه اشترودل مرغ
آرد دولیوان و نیم.کره 50 گرم.نمک نصف ق چ.تخم مرغ یک عدد.شکر نصف ق چ.ماست دو قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت خمیر مایه:
نصف ق غ شکر.نصف فنجان آب ولرم.یک ق غ خمیر مایه.نصف ق چ آرد، تمامی مواد خشک رو مخلوط میکنیم و آب ولرم رو هم روش میریزیم و یه هم کوچیک میزنیم و گوشه ای میگذاریم تا عمل بیاد.
طرز تهیه خمیر:
کره به دمای محیط رسیده رو با تخم مرغ هم میزنین تا مخلتط شن.میتونین از دورکند همزن استفاده کنین یا ازهمزن دستی استفاده کنین.بعد ماست و نمک و شکر رو اضافه میکنین.همزن را کنار گذاشته خمیر مایه را مخلوط کرده و کم کم آرد از الک رد شده را اضافه میکنین تا یک خمیر یکدست داشته باشین.اگر چسبنده بود مجددا آرد اضافه کنین.حالا 10 دقیقه ورز بدین یا 100 بارخمیرو به تخته بکوبین.خمیرو یک ساعت استراحت بدین.بعداز استراحت خمیرو باز کنین و مواد میانی رو بریزین و یک لایه دوباره خمیر باز کنین چهار یا پنج تا برش روش بزنین و رو خمیر قبلی قرار بدین و از بقل به هم وصل کنین.
طرز تهیه مواد میانی.یه سینه مرغو ریز خورد کنین و با پیاز داغ ریز و یه حبه سیر رنده شده تفت بدین .نمک و فلفل بریزین و بعداز پخت یک لیوان قارچ بریزین و در آخر فلفل دلمه و یک قاشق غذاخوری جفری تازه بریزین.وقتی موادو داخل خمیر ریختین روشو پنیر پیتزاهم میتونین بریزین.
روی خمیرتونو با یک زرده تخم مرغ و زعفران برس کنین.
درنهایت داخل فر180 درجه حدود20 دقیقه قراربدین.و بعداز پخت کمی گریل رو روشن کنین.
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
طرز تهیه اشترودل گوشت






طرز تهیه اشترودل گوشت.ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. اشترودل یا استرودل نام یکی از غذاهای اتریشی است .
بازدید : 11476 نفر


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
قارچ 500 گرم
پنیر موتزارلا 250 گرم
کره یا مارگارین 60 گرم
آرد گندم 450 گرم
روغن مایع 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر
پیاز 2 عدد متوسط
تخم مرغ 1 تا دو عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
شکر 2 قاشق سوپ خوری
نمک برای خمیر 1 قاشق چای خوری
مایه ی خمیر 2 قاشق چای خوری
بهبوددهنده 1 قاشق چای خوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. سپس روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبود دهنده را نیز بیفزایید. آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید. مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید. بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند. مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه ی دیگر خمیر بپوشانید. در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید. سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه ی فارنهایت قرار دهید.
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
طرز تهیه اشترودل برگه زرد آلو
مواد اولیه :
رویه شیرینی :
آرد 1/3 فنجان
شکر 3 ق غ
دارچین 3/4 ق چ
کره 3 ق غ
لایه زرد آلو :
شکر (قهو ه ای) 1/2 فنجان
آب 1و 1/2 فنجان
زرد آلو (خشک) 300 گرم
مواد خمیر :
نمک 1 ق چ
آب (داغ) 1 فنجان
تخم مرغ3 عدد
کره (نرم شده) 1/2 فنجان
خمیر مایه 6 ق چ
شکر 3/4 فنجان
آرد 5و نیم تا6 ونیم فنجان
برگه های زردآلو را ۲۰ دقیقه با آب می پزیم تا تمام آب جذب برگه ها بشه:
زرد آلوهای نرم شده رو با شکر در غذا ساز یا مخلوط کن خوب له می کنیم:
تمام مواد رویه شیرینی یعنی آرد و شکر و دارچین و کره رو در ظرفی خوب با هم مخلوط می کنیم:
برای درست کردن خمیر آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو در کاسه مخلوط می کنیم . کره آب شده و آب گرم رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می زنیم (۱ پیمانه از آرد رو نگه می داریم بعدا" کم کم و به مقدار لازم به خمیر اضافه می کنیم):
تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر می زنیم:
آرد باقی مانده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر چسبندگی پیدا کنه و به ورزش داد.در این مرحله خمیر رو روی سطح آرد اشیده می گذاریم و۳ تا ۵ دقیقه ورز می دیم:
حالا خمیر و مواد داخلی و مواد رویه شیرینی آماده هست و وقتشه که شیرینی رو درست کنیم:
خمیر رو سه قسمت مساوی می کنیم و هر قسمت رو به صورت یک مستطیل ۱۸ در ۳۰ سانت در سینی چرب شده پهن می کنیم
یک سوم از کرم زرد آلو رو وسط هر خمیر پخش شده پهن می کنیم. طوری که فقط یک سوم وسط خمیر کرم خورده باشد
با کارد یا کاتر پیتزا روی خمیر های دو طرف برش های مورب می زنیم:
نوار های دو طرف رو کمی می پیچیم رو روی کرم زرد آلو برمی گردونیم:
یا بدون پیچیدن صاف روی زردآلوها می چینیم
ترکیب شکر و دارچین رویه شیرینی رو وسط شیرینی می ریزیم:
شیرینی ها رو با پلاستیک می پوشونیم و 3 تا 3 ساعت ونیم میگذاریم تا خمیر پف کنه:
هر چه بیشتر خمیر را استراحت دهید شیرینی پوک تری خواهید داشت.
شیرینی ها رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 350 درجه می پزیم
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
[عکس: 099c141c5d9877781.jpg]

[عکس: 099ca7f201b588212.jpg]
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
[عکس: 099c678e5edcc34f3.jpg]


[عکس: 099c35eed03eefa44.jpg]
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
[عکس: 099ce4a7920270db5.jpg]


[عکس: c79b63bb94b0358f1.jpg]


[عکس: c79bd5a95ace1c142.jpg]
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه انواع سس بشامل با قارچ به سبک حرفه ای ها صنم بانو 2 160 ۰۴-۰۲-۰، ۰۹:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز پخت [color=#ff0000]سینه[/color] مرغ رژیمی؛ سریع و ساده صنم بانو 3 166 ۱۵-۰۱-۰، ۱۰:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی” صنم بانو 0 95 ۱۴-۱۰-۹۹، ۱۰:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sara.samii (۳۰-۰۵-۹۴, ۱۲:۲۶ ق.ظ)، آیداموسوی (۳۰-۰۵-۹۴, ۱۲:۱۶ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان