امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
#1
Rainbow 


با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.

[عکس: 653958_859.jpg]

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری 3 قاشق سوپخوری
  • پیاز رنده شده یک عدد
  • زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا یک قاشق مرباخوری
  • زرشک 4/1 پیمانه
  • گردوی خرد شده 4/1 پیمانه
  • روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
  • آب جوش 2 پیمانه

روش تهیه:

1. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.

2. سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا 3 دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.

3. زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن 2 دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بال‌ها را درون آن انداخته و به مدت 40 دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.

دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
بهوش مياد خوشمزه باشه
دوس دالم
وقتی می گوییم دور!
دور از کجا؟
هر کسی باید یک نفر را داشته باشد
تا فاصله ها را با او بسنجد...

-حسن آذری
پاسخ
سپاس شده توسط:


چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
v.a.y (۱۹-۰۷-۹۴, ۰۵:۵۰ ب.ظ)، *hasti* (۱۹-۰۷-۹۴, ۰۶:۱۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان