امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاستای فرمی با پنیر +عکس
#1
مدت زمان نگه‎داری در فریزر: تا 1 ماه
برای سرو: یک شب قبل از سرو غذا در یخچال نگه‎داری شود.
مناسب برای : 6 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان خنک شدن : 1 شب
مواد لازم برای تهیه پاستای فرمی با پنیر:
پاستای فرمی : 350 گرم
گوجه کبابی اسلایس شده یا کنسرو گوجه فرنگی: 400 گرم
پیاز خردشده: 1عدد بزرگ
سیر نگینی شده: 2 قاشق سوپ خوری (12 عدد)
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
خامه ی زده شده: 2 پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده: 1 پیمانه (120 گرم)
پنیر گورگونزولای خرد شده(بلو چیز): ¾ پیمانه (85 گرم)
پنیر فونتینای رنده شده: ½ پیمانه (60 گرم)
نمک: ¾ قاشق سوپ خوری
پودر فلفل سیاه: ¼ قاشق سوپ خوری
جعفری تازه: در صورت تمایل
طرز تهیه پاستای فرمی با پنیر:
1 - پاستا را طبق روش معمول آبکش کنید. سپس آن را به یک ظرف مستطیل شکل بدون روغن منتقل کنید و گوجه را به آن اضافه نمایید.
2 - در یک تابه پیاز و سیر را در روغن زیتون با حرارت معمولی تا موقعی که طلایی شوند سرخ کنید. خامه‎ی زده شده را اضافه کرده و بگذارید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا به طور ملایم بدون سرپوش بجوشد. حدود 5 دقیقه به طور یکنواخت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس پنیر پارمسان، گورگونزولا، پنیر فونتینا، نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط حاصل را روی پاستا بریزید.
3 - ظرف را با سلفون و فویل بپوشانید و به مدت 1 ماه در فریزر بگذارید. برای سرو این غذا از یک شب قبل آن را در یخچال بگذارید.
4 - فر را در دمای 425 درجه‎ی فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. سلفون را از روی ظرف برداشته و فقط فویل را روی آن بگذارید. سپس به مدت 35 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید. در صورت تمایل می‎توانید با جعفری تزیین نمایید.
[عکس: 9256399f2f.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم صنم بانو 1 110 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مشهورترین پنیر‌های دنیا؛ از پنیر الاغ تا پنیر گوزن صنم بانو 4 196 ۰۷-۰۲-۰، ۱۲:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه املت قارچ با پنیر صنم بانو 1 107 ۰۱-۰۲-۰، ۱۱:۱۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان