خوشمزه کردن مربا
1- میوههایی که برای مربا در نظر میگیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .
2- در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است، میتوانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کنید؛ شربت را از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .
3- برای اینکه مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود، حتماً میوهها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه میشود
4- شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .
5- همیشه برای یک کیلو میوه ترش، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه شیرین، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید.
6- هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید؛ صبر کنید تا خنک شود .
7- برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوههای شیرین از آبلیمو استفاده کنید. علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴-۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .
8- ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربابه اندازه کافی، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد. فراموش نکنید در صورتی میتوانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .
9- همیشه، آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .
10- ظرفی را که برای پخت مربا استفاده میکنید، باید لعابی باشد؛ به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.
موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود
1- میوههایی که برای مربا در نظر میگیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .
2- در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است، میتوانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کنید؛ شربت را از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .
3- برای اینکه مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود، حتماً میوهها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه میشود
4- شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .
5- همیشه برای یک کیلو میوه ترش، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه شیرین، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید.
6- هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید؛ صبر کنید تا خنک شود .
7- برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوههای شیرین از آبلیمو استفاده کنید. علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴-۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .
8- ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربابه اندازه کافی، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد. فراموش نکنید در صورتی میتوانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .
9- همیشه، آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .
10- ظرفی را که برای پخت مربا استفاده میکنید، باید لعابی باشد؛ به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.
موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود
ماهی مـُرده آب میخواهد چه کار ؟!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!