امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع دستور پخت انواع فست فود ، پیتزا و برگر
#11
مواد اولیه دلمه بِه:
شکر 2قاشق مربا خوری
رب انار 2قاشق مرباخوری
هل 8عدد
روغن زیتون 3قاشق مرباخوری
لیموترش نیم عدد
به 4عدد
آبلیمو 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1عدد
پیاز 2عدد
زنجبیل 2قاشق غذاخوری
جوزهندی نصف قاشق مرباخوری
دارچین نصف قاشق مرباخوری
آرد سوخاری نصف پیمانه
گشنیز 50گرم
فلفل قرمز 1عدد
سیر سیر 1حبه
گوشت قرمز 400گرم
آب مرغ 2پیمانه
انار (دان شده) نیم عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه دلمه بِه:
ابتدا گوشت را به همراه سیر چرخ کرده و به خوبی ورز دهید.پیاز را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.حال نیمی از گشنیز را ساطوری کرده و به همراه دارچین،جوز هندی، فلفل، آرد سوخاری، نصف زنجبیل، نصف پیاز، تخم مرغ و ٣/٤ قاشق مرباخوری نمک و کمی فلفل مخلوط کرده و با دست کاملا یکنواخت کنید.
به ها را پوست بگیرید و نصف کنید و در یک کاسه بزرگ با آب یخ و آب نصف یک لیموترش پر کردید قرار دهید تا سیاه نشوند. با کمک یک قاشق هسته به ها را در بیاورید.با قاشق به ها را بتراشید و گود کنید تا حدود ١/٥ سانتیمتر از دیواره باقی بماند.
گوشت را دوباره ورز داده و از آن به میزان یک توپ کوچک در حدی که به را پر کند بردارید و داخل به قرار دهید.
تابه گود و نچسبی را انتخاب کرده و روغن زیتون را داخل آن گرم کنید. به های تراشیده شده را کاملا ساطوری کرده و به همراه باقی پیاز، زنجبیل، و هل داخل تابه ریخته و 10دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. رب انار ،یک قاشق آبلیمو، شکر ،آب مرغ و نصف قاشق مرباخوری نمک و کمی فلفل را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی قل بزند. به های شکم پر را به سس اضافه کنید به طوری که مخلوط گوشت به سمت بالا باشد، حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و برای حدود ٣٠ دقیقه بپزید.بعد از پخت مقداری انار دان شده و باقی گشنیز را روی غذا ریخته و سرو کنید.

نکات:
1)در صورت تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
2)میتوانید مقداری زعفران هم به غذا اضافه کنید.
3)بهتر است از شکر قهوه ای به جای شکر سفید استفاده شود.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#12
خــــــــب این فست فود نیست اما پر طرفداره ieir من خودم چند باری درست کردمش
مواد لازم برای تهیه ی سبری پلوی فصل:
3 پیمانه برنج
3 عدد پیاز
350 گرم قارچ
100 گرم نخودفرنگی
1 عدد فلفل دلمه‌ای
3 عدد هویج
2 ق‌س خلال بادام
150 گرم روغن
مقداری نمک و فلفل
به میزان لازم زعفران دم‌کرده
به مقدار کافی روغن
طرز تهیه ی سبزی پلوی فصل:
1. برنج را بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کناربگذارید. در قابلمه‌ای کوچک نخودها را با مقداری آب بپزید. خلال بادام را در مقداری آب خیس کنید و بعد از یک ربع بیرون بیاورید.
2. هویج را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، بعد با مقداری آب بپزید. قارچ را هم ورقه ورقه کنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. فلفل دلمه‌ای خردشده و قارچ را در روغن تفت دهید.
3. هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، بعد به ترتیب برنج و سبزیجات تفت داده شده را لایه لایه درون قابلمه بریزیدو دم‌کنید.پیاز را در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و برشته شود.
4. در انتهای پخت پلو و سبزیجات، زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید، بعد پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با خلال بادام و پیازداغ تزئین و سرو کنید.
فوت و فن
برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید می‌توانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#13
طرز تهیه قارچ برگر(ورژن هانینو )

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه سبز (قرمز هم باشه خوبه )
1عدد
قارچ10 عدد متوسط
پیاز1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ
های شسته شده فلفل دلمه و پیاز و
جعفری
را جداگانه بریزین تو خرد کن و یک چرخ بدین تا خرد شن. همه را با هم تو یک کاسه مخلوط کنید و همراه با
گوشت
و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری خوب ورز بدین تا مخلوط شن.

بعد از ورز دادن بذارین تو یخچال نیم ساعت بمونه تو خوب انسجام پیدا کنه و بعد تو دست بهش شکل بدین و توی ماهیتابه که کمی
روغن
توش ریختین بذارین با حرارت متوسط سرخ بشه.

| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#14
املت گوجه فرنگی با پنیر لیقوان
مواد لازم :
گوجه‌فرنگی : 4 تا 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم
تخم‌مرغ : 4 عدد
خرده‌های پنیر لیقوان : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد متوسط
روغن : به اندازه لازم
طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذارید پیاز طلایی شود.
گوجه‌ها را خرد و با پیاز سرخ کنید.
نمک را اضافه کرده و صبر کنید آب آن تبخیر شود.
تخم‌مرغ‌ها را با پنیر خرد شده مخلوط و روی گوجه بریزید و در ظرف را ببندید تا کمی خودش را بگیرد سپس آن را مخلوط کنید تا طعم پنیر و گوجه‌ها به خورد هم برود.
املت را در ظرف مناسبی بکشید و با سبزی خوردن سرو کنید.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#15
املت قارچ و مارچوبهxcvb
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد...
[عکس: marchobe01f10.jpg]
املت قارچ و مارچوبه,املت قارچ,املت قارچ,املت قارچ و پنیر,املت قارچ و گوجه,املت قارچ و مارچوبه,املت قارچ و سوسیس,املت قارچ و اسفناج,املت قارچ ساده,املت قارچ و مرغ,املت قارچ و گوشت,املت قارچ و سوسیس,مارچوبه,مارچوبه خواص,مارچوبه طرز تهیه,مارچوبه طرز پخت,مارچوبه آشپزی,مارچوبه غذا,مارچوبه در بارداری,مارچوبه خام,مارچوبه به انگلیسی,مارچوبه پخت,انواع املت
مواد لازم :
تخم مرغ : ۹ عدد
شیر هموژنیزه : ۹ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
مارچوبه : ۱ فنجان
قارچ : ۱ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
طرزتهیه
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
مایه اصلی تمام املت‌ها بهه همین طریق تهیه می‌شود و به نسبت احتیاج مقدار آن را می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را مخلوط و سه قطعه املت تهیه می‌کنیم و لای هر کدام مقداری از مایه قارچ و مارچوبه می‌ریزیم.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#16
املت اسپانیایی
xcvl
280 گرم سیب‌زمینی

پنج عدد تخم‌مرغ
نصف پیاز
یک عدد گوجه‌فرنگی
یک فنجان نخودفرنگی
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
:

سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و بخوبی خرد کنید. پیاز و گوجه‌فرنگی را نیز بخوبی خرد کنید. سیب‌زمینی‌ها را در
روغن
تفت داده و تا جایی حرارت دهید که نرم شود. سپس تمام مواد را با هم در کاسه‌ای بریزید.تخم‌مرغ‌ها را که از قبل زده‌اید به مواد اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل
بیف
زایید. در تابه
روغن
بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. این مواد را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#17
مواد لازم برای 4 نفر (( املت سیب زمینی با پیاز کاراملی ))
سیب زمینی متوسط 6 عدد، پوست کنده و ریز شده
پیاز بزرگ یک عدد بزرگ، پوست کنده و ریز شده
روغن زیتون 4 تا 5 قاشق غذاخوری
تخم‌ مرغ بزرگ 6 عدد
جعفری خرد شده تازه 2 تا 3 قاشق چای ‌خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه
در یک قابلمه، سیب‌ زمینی ‌ها را درون آب و کمی نمک، بپزید.
سیب زمینی‌ ها را از آب بیرون آورید و کنار بگذارید.
در این میان، پیازها را درون تابه‌ ای نچسب روی حرارت ملایم درون روغن زیتون همراه با نمک و فلفل، تا حدی حرارت داده تا کاراملی رنگ شوند، ‌سپس آن‌ ها را از درون تابه بیرون آورده و کنار بگذارید.
تخم‌ مرغ ‌ها را با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
سیب زمینی ‌های پخته شده را همراه با روغن و جعفری درون تابه خوب با هم مخلوط کنید.
تخم‌ مرغ‌ های هم زده را به آن اضافه کرده و پیازهای کاراملی را روی آن‌‌ ها پخش کنید.
درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط حدود 15 تا 20 دقیقه، یا تا زمانی که تخم‌ مرغ ‌ها خوب بپزند، آن ‌ها را حرارت دهید.
غذای آماده شده را درون ظرف مورد نظر سر دهید یا درون همان تابه آن را میل کنید.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#18
همبرگر باشیر
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
آرد سوخاری : 2 ق س
سس گوجه : 2 ق س
سس خردل : 1 ق س
شیر : 1/4 (یک چهارم) پیمانه
نمک : نصف ق م
فلفل قرمز : 1/8(یک هشتم) ق م
ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + میخک 1 پر + خردل تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .
[عکس: 132882438236235102a.jpg]
آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری مثل تصویر زیر حاصل شود .
[عکس: 265882438236235102a.jpg]
[عکس: 385882438236235102a.jpg]
نکته :
ادویه ها در طعم کالباس و همبرگر نقش اساسی دارن پس سعی کنید از همین ادویه ها و در مقدار گفته شده استفاده کنید .
پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .
[عکس: 451882438236235102a.jpg]
[عکس: 564882438236235102a.jpg]
سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دیم .
نکته :
در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق س پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .
[عکس: 693882438236235102a.jpg]
[عکس: 736882438236235102a.jpg]
اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون مثل همبرگرهای مک دونالد توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه .ولی کلا بین 100 الی 150 گرم وزن استانداردی برای همبرگر ها هست .
برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.
[عکس: 815882438236235102a.jpg]
سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید .
[عکس: 948882438236235102a.jpg]
بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .
[عکس: 0186882438236235102a.jpg]
نوش جان ...
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#19
همبرگر مرغ با سس
سه چــهارم پیمانه سس مایونز، د‌و قاشق چایخوری پود‌ر کاری را به همراه ماست، کچاپ و سیر د‌ر کاسه‌ای با هم مخلوط کنید‌ تا سس غذا آماد‌ه شود‌....
[عکس: a0422950242013102a.jpg]
همبرگر,مرغ,سس
مواد‌ لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ چرخ شد‌ه؛ ۸۰۰ گرم
▪ سس مایونز؛ یک پیمانه
▪ پود‌ر کاری؛ شش قاشق چایخوری
▪ ماست ساد‌ه؛ یک و نیم قاشق غذاخوری
▪ سس کچاپ؛ یک و نیم قاشق غذاخوری
▪ سیر رند‌ه شد‌ه؛ یک حبه
جعفری خرد‌ شد‌ه؛ شش قاشق غذاخوری
▪ پیازچه خرد‌ شد‌ه؛ یک چهارم پیمانه
▪ د‌ارچین؛ د‌و قاشق چایخوری
▪ فلفل قرمز؛ سه چهارم قاشق چایخوری
▪ نمک؛ یک قاشق چایخوری
روغن زیتون؛ یک قاشق غذاخوری
▪ نان همبرگر کوچک؛ ۱۲ عد‌د‌
روش پخت
سه چــهارم پیمانه سس مایونز، د‌و قاشق چایخوری پود‌ر کاری را به همراه ماست، کچاپ و سیر د‌ر کاسه‌ای با هم مخلوط کنید‌ تا سس غذا آماد‌ه شود‌.
بگذارید‌ این سس مد‌تی د‌ر د‌مای اتاق بماند‌ تا بقیه غذا آماد‌ه شود‌.
گوشت چرخ شد‌ه مرغ یا بوقلمون، جعفری، پیازچه، د‌ارچین، فلفل و نمک را به همراه بقیه سس مایونز و چهار قاشق چایخوری پود‌ر کاری د‌ر کاسه بزرگی بریزید‌ و با د‌ست یا چنگال کمی هم بزنید‌ تا مواد‌ فقط با یکد‌یگر مخلوط شوند‌.
این مایه را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید‌. د‌ستان‌تان را مرطوب کرد‌ه و هر قسمت از مایه را به شکل همبرگری به ضخامت ۵/۱ سانتی پهن کنید‌.
یک قاشق روغن د‌ر تابه بریزید‌ و روی حرارت متوسط نزد‌یک به زیاد‌ بگذارید‌.
د‌ر تابه را ببند‌ید‌ و بگذارید‌ حد‌ود‌ چهار د‌قیقه سرخ شود‌ و بپزد‌، سپس با کفگیر کمی روی آنها فشار د‌هید‌ و آنها را یکی یکیبرگرد‌انید‌ تا طرف د‌یگر همبرگرها هم چهار د‌قیقه سرخ شود‌.
همبرگرها را روی نیمه زیرین نان‌های همبرگری بگذارید‌ و روی آنها کمی سس بریزید‌ و سرو کنید‌.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:
#20
همبرگر کبابی با پنیر
▪ ۴۵۰ گرم
گوشت
چرخ کرده

▪ یک قاشق مرباخوری سس خردل

▪ دو حبه سیر له شده

▪ دو عدد پیازچه

▪ نصف فنجان بلوچیز

▪ یک عدد
تخم مرغ

▪ یک قاشق مرباخوری آب

▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه

● طرز تهیه

گوشت
چرخ کرده را به همراه سس خردل، سیر له شده و پیازچه ریز شده و
پنیر
خرد شده و
تخم مرغ
در کاسه بزرگی بریزید و بخوبی مخلوط کنید.

سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و پس از افزودن یک قاشق مرباخوری آب، آن را بخوبی چنگ بزنید تا کاملاً مخلوط شوند سپس از مخلوط تهیه شده به صورت
کتلت
تهیه کرده و آن را روی گریل یا درون فر قرار دهید تا کبابی شود. برای هر طرف در حدود ۵ دقیقه زمان لازم است. هم
برگر
های کبابی را در کنار کاهو و سس مایونز با نان سرو کنید.
| تــــو خودمـــــــــ گمـــــــــ شدمــــــ |
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باچانگای گوشت؛ فست‌فود ترکیه‌ای صنم بانو 2 92 ۰۷-۰۲-۰، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه انواع سس بشامل با قارچ به سبک حرفه ای ها صنم بانو 2 159 ۰۴-۰۲-۰، ۰۹:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل صنم بانو 3 125 ۰۱-۰۲-۰، ۰۵:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
8 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۱۹-۰۶-۹۴, ۱۱:۵۶ ق.ظ)، v.a.y (۱۶-۰۶-۹۴, ۰۴:۴۰ ب.ظ)، ~ MoOn ~ (۱۵-۰۶-۹۴, ۰۷:۳۶ ب.ظ)، آشوب (۱۹-۰۶-۹۴, ۱۲:۲۳ ب.ظ)، zeinab.r.1999 (۲۱-۰۶-۹۴, ۰۵:۰۲ ب.ظ)، T a R a N e (۲۰-۰۶-۹۴, ۱۰:۲۰ ق.ظ)، K.asl (۲۵-۰۳-۹۵, ۰۵:۲۲ ب.ظ)، .AtenA. (۱۵-۰۱-۹۶, ۰۴:۵۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان