امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ زعفران و پنیر
#1

زعفران ادویه ای بسیار خوش طعم، خوشرنگ، پرخاصیت و البته گران است! اما این ادویه عطر و طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. نكته جالب درباره این سوپ، وجود ماهی كیلكاست.
اگر طعم كیلكا را دوست ندارید، می توانید به جای آن از گوشت گوسفند استفاده كنید. علاوه براین گیاهان دارویی بسیاری در تهیه این سوپ استفاده شده اند.
[عکس: 6ab4a7e365.jpg]
مواد لازم
تن ماهی كیلكا دوعدد
روغن زیتون بكر دو قاشق غذاخوری
لوبیا سفید و قرمز هر كدام یك فنجان
پیاز خرد شده یك فنجان
رازیانه سیاه تازه یك قاشق چای خوری
شوید خشك یك سوم فنجان
سیر یك حبه
سیب زمینی شش عدد متوسط تا بزرگ
زعفران به میزان دلخواه
پنیر چدار به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز را با یك قاشق چای خوری روغن زیتون تفت دهید تا خامی آن برطرف شود. سپس شوید، رازیانه و سیر را به آن اضافه كنید و تفت بدهید تا طلایی شود.
2- اكنون لوبیاهای پخته و پیاز را باهم مخلوط كرده و پس از سابیدن زعفران آن را با آب مخلوط كرده و به مواد دیگر اضافه كنید. كمی كه غذا جوشید، سیب زمینی ها را درسته به آن اضافه كنید.
3- صبر كنید تا غذا بجوشد و قوام پیدا كند. سپس ماهی را داخل آن بریزید. سوپ را داخل ظرف بكشید و روی آن پنیر رنده شده بریزید و صبر كنید حرارت سوپ، پنیر را آب كند.برای تزئین روی سوپ می توانید از برش های كوچك گوجه گیلاسی استفاده كنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 94 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم صنم بانو 1 107 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۱۷-۰۸-۹۴, ۰۲:۵۵ ب.ظ)، .AtenA. (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۹:۰۲ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان