۱۷-۰۸-۹۴، ۰۲:۵۰ ب.ظ
طعم این سوپ تند است و رنگ خاص آن هم به این حس دامن می زند. رنگ قرمز علاوه براینكه اشتهاآور است، حس تند بودن غذا را نیز القاء می كند.
مواد لازم
پیاز دو فنجان خرد شده
لوبیا قرمز دو فنجان پخته
فلفل دلمه ای سبز، قرمز و نارنجی یك فنجان خرد شده از هركدام
سیر هشت حبه خرد شده
گوشت گوسفند 200 گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز و سیاه و اورگانو هر كدام نصف قاشق غذاخوری
شكر یك قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه
برگ بو دو تا سه برگ
گوجه فرنگی تازه سه عدد خرد شده به شكل نگینی
پنیر چدار نصف فنجان
طرز تهیه
1- لوبیا قرمز را بپزید. پیاز را با یك قاشق روغن زیتون تفت بدهید تاحدی كه خامی آن از بین رفته و طلایی شود. سپس سیر، فلفل ها، پودر فلفل ها، اورگانو و برگ بو را مخلوط كرده و با یك قاشق باقی مانده روغن زیتون آنها را جداگانه تفت دهید. گوشت را بپزید و كمی مانده آن را از روی گاز بردارید،.
2- شكر را با آب مخلوط كرده وهمراه با رب به گوشت اضافه كنید. حرارت را كم كنید تا رب و شكر به خورد گوشت برود. لوبیا، ادویه ها و پیاز را با هم مخلوط كرده و همه مواد را به مدت سه دقیقه تفت بدهید. این مواد را داخل گوشت بریزید.
3- سه لیوان آب به آن اضافه كنید. حرارت را كم كنید تا سوپ به آرامی بپزد و جا بیفتد. 10 دقیقه پیش از سرو كردن سوپ، گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه كنید. سوپ را داخل ظرف دلخواه ریخته و پنیر رنده شده را روی آن بریزید. كمی صبر كنید تا پنیر آب شود. سوپ را روی میز بگذارید.