امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ كلم بروكلی و پنیر
#1

امتیاز ویژه این سوپ سرعت آماده شدن آن است. اگر مهمان ها سرزده هم بیایند در فاصله ای كه یك فنجان چای داغ بنوشند، شما سوپ را آماده كرده اید و با پیش غذای استثنایی از آنها پذیرایی خواهید كرد.
[عکس: b4c0faf8d5.jpg]
مواد لازم
آب مرغ پنج فنجان
شیر یك لیوان
كلم بروكلی یك عدد كامل
سیر دو حبه
پیاز حلقه شده یك فنجان
پنیر چدار یا فتا به میزان دلخواه
پودر فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز و سیر را كمی تفت بدهید تا طلایی شوند. سپس آب مرغ، ادویه ها، پیاز و سیر را مخلوط كرده و بگذارید بجوشد. كمی كه جا افتاد، كلم بروكلی را كه شسته و گل های آن را از هم جدا كرده اید داخل آن بریزید. زیر شعله را كم كنید. وقتی كلم ها كاملا پخت، 10 دقیقه مانده به سرو سوپ، شیر را به آن اضافه و صبر كنید تا سوپ غلیظ شود.
* نكته: رنگ سوپ ته مایه سبز خواهد داشت. اگر این رنگ را دوست ندارید، می توانید كمی زعفران به آن اضافه كنید تا رنگ سوپ خوشرنگ تر شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 94 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم صنم بانو 1 107 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۱۷-۰۸-۹۴, ۰۲:۵۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان