امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20 سوپ گوجه ای ضد تشنگی در تابستان (1)
#1
Rainbow 


تابستان گوجه فرنگی ها، هم رنگ قرمز زیباتری دارند هم طعم خوشمزه تری. تابستان که می شود خیلی ها از گوجه فرنگی ها ی این فصل پوره درست می کنند و برای مصرف سراسر زمستانشان فریز می کنند . خب حالا که وفور گوجه فرنگی های خوشمزه تابستانی است، از فرصت استفاده کنید و سوپ های متنوعی با همین گوجه فرنگی ها ی خوش رنگ و خوش طعم درست کنید که ویژگی مهم اینها این است که عطش تشنگی را به سرعت رفع می کنند.

1. گوجه فرنگي با سس سفيد

[عکس: 581499_413.jpg]

4 قاشق سوپخوري آرد سفید را در 100 گرم کره در يك قابلمه روي حرارت به مدت 3 دقیقه تفت دهید.2 فنجان شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید تا غلظت بگیرد. کمی نمک و فلفل سفید هم بريزيد.6عدد گوجه فرنگی را شسته و چهار تکه نموده با 2عددپیاز خرد شده و یک قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه سرخ كنيد. گوجه و پیاز پخته شده را از صافی ردکنید، سپس به سس سفید اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سوپ راروی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلظت آن به اندازه فرنی شود. موقع سرو ظرف را با چندبرگ ریحان تازه تزیین کنید.


2. گوجه فرنگي و هويج

2 قاشق غذاخوري روغن زيتون را در ظرفی رو شعله ملایم بگذارید و 1 عدد پياز قرمز نگینی شده را در روغن بریزید. سپس 2 عدد هویج خرد شده(نگینی) را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. 2 حبه سیر را اضافه کنید و 2 قاشق چايخوري زیره و2 قاشق چايخوري گشنیز خرد شده و 1 قاشق چايخوري زنجبیل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. 4 عدد گوجه فرنگي رنده شده و 1 پيمانه عدس و 5 پيمانه آب مرغ و نمک و فلفل را هم به بقیه مواد بیفزاییدو بگذارید تا بجوشد و 30 دقیقه باهم بپزند. بعد از اينكه مواد كاملا پخته شدند در مخلوط كن بریزید تا كاملا مواد نرم و يكدست شود. سوپ را در ظرف مناسب ریخته و روی آن‌را با یک قاشق ماست یا کمی سبزی معطر تازه تزیین کنید.



3. گوجه فرنگي تركيه اي

[عکس: 581500_289.jpg]

ابتدا 6 عدد گوجه فرنگي بزرگ را پوست بگیرید و بعد داخل غذا ساز بریزید تا پوره شوند و با 1 ليوان آب و 2 ليوان آب مرغ بگذارید تا بجوشد. بعد از حدود 1 ساعت یا بیشتر که گوجه ها کاملا پخته شدند، سوپ را از صافی رد کنید تا صاف شود.20 گرم کره و يك قاشق رب گوجه هم اضافه کنید و به ميزان دلخواه نمک و فلفل و آبلیمو بیفزایید و آن را روي حرارت قرار دهيد. موقع سرو سه قاشق سوپخوري پنیر پیتزای رنده شده روی سوپ بریزید. سه عدد نان تست سوخاري شده را به قطعات كوچك تقسيم کنید و سوپ را همراه نان سرو کنید.


4. گوجه فرنگی ايتاليايي

برای تهیه این سوپ ابتدا پوست 3 عدد گوجه فرنگی را جدا کنید و همراه 1 عدد فلفل سبز متوسط و 1 عدد پیاز و 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله اجاق بگذارید، پس از گذشت 15 دقیقه و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله بر دارید و بعداز سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در مخلوط کن ریخته تا مواد یکدست و نرم شود. حالامخلوط مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قراردهید و 1 قاشق مرباخوری جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و در آخر 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 50گرم ریحان ساطوری شده را نیز به مواد اضافه کنید؛ پس از گذشت 10 دقیقه سوپ آماده سرو است.


5. گوجه فرنگي با آب گوشت

در یک قابلمه متوسط 6 لیوان آب را بجوشانید. 4 عدد گوجه متوسط را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش بیندازید. آب جوش را خالی کنید و بگذارید گوجه ها کمی خنک شوند. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را بکنید و آنها را ریز خردکنید. با همزن خوب بزنید تا به صورت پوره نرم در آید و آن را کنار بگذارید. 1 قاشق غذاخوري کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم قراردهید و 1 عدد پیازخرد یا رنده شده را در کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

1 قاشق غذاخوري آرد را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید. سپس 1 قاشق غذاخوري رب گوجه را اضافه کنید و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم بزنید. گوجه های پوره شده و 1 پیمانه آب گوشت و نمک (به ميزان دلخواه) را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم کنیدتا نیم ساعت روی حرارت ملایم بخارکند. در آخر فلفل سیاه (به ميزان دلخواه) را اضافه کنید و هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری بریزید و داغ سرو کنید.


6. گوجه فرنگي شیرین

[عکس: 581501_303.jpg]

1 قاشق غذاخوري کره و 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون را روی حرارت کم و در قابلمه ای گرم کنید، سپس 1 عدد پیازبزرگ خرد شده و 1 حبه سیررنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. 2 قاشق غذا خوري آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد هم تغییر رنگ دهد.حالا 3 پيمانه آب مرغ و 800 گرم گوجه فرنگي خرد شده را با 3قاشق مرباخوري شكر اضافه کنید هم بزنید. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با ریحان یا پیازچه تزیین کنید.


7. گوجه فرنگي فرانسوي

1 قاشق سوپخوري کره را در قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت ملایم قراردهید. 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده را در کره به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. 10عدد گوجه‌فرنگی‌ بزرگ را همراه 3 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید2۰ دقیقه بپزند، 3دقیقه یک بار آنها را هم بزنید. 1 عدد سیب‌زمینی بزرگ مکعبی درشت خرد شده را به آنها اضافه کنید. 1 عدد برگ بو، 1 حبه سیر و 1 قاشق چايخوري نمک را به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بجوشند.

برگ بو را از ظرف خارج کنید و تمام سبزیجاتی را از داخل قابلمه خارج کرده در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و خوب مخلوط کنید و دوباره به آب سوپ قابلمه اضافه کنید. سپس نصف پيمانه برنج شسته شده را به آن اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته، حرارت را کم کنید تا به مدت 20 دقیقه جوش بخورند و برنج‌ها پخته شوند. سوپ را همراه نان تست برشته شده سرو کنید.


8. گوجه فرنگي و کوفته قلقلی مرغ و پاستا

[عکس: 581502_516.jpg]

4 ليوان آب مرغ و 8عدد گوجه فرنگی خرد شده را در یک قابلمه مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز را به آن بیفزاییدو بگذارید روی حرارت چند جوش بزند.300 گرم گوشت مرغ چرخ شده را با 1 عدد پیا ز رنده شده ، نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته های ریز گلوله کنید و داخل سوپ بریزید. 100گرم پاستای فرمی درشت هم اضافه کرده و 20 دقیقه بگذارید تا سوپ جابیفتد. 2 قاشق غذاخوری جعفری یا ریحان ریز شده و مقداری پنیر گودا رنده شده هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.


9. گوجه فرنگي كبابي

فر را با دماي 150 درجه سانتي گراد روشن کنید و روي سيني فر را با فويل بپوشانید و روی فویل را کمی با روغن زیتون چرب کنید. 800گرم گوجه فرنگي را 2 نیمه کنید. در يك كاسه كوچك 1 قاشق غذاخوري نمك، نصف قاشق چايخوري پودر ميخك و 1 قاشق سوپخوري شكر قهوه اي و 1 قاشق مرباخوری پودر یا گرانول سیر را با هم مخلوط کنید. ادويه را روي گوجه فرنگي ها بریزید و چند قطره روغن زيتون هم روي آنها بپاشید و حدود يك ساعت در فر قرار دهید.

بعداز کبابی شدن اجازه دهید گوجه ها خنك شوند. حالا دو و نيم فنجان عصاره سبزيجات را با گوجه هاي كبابي در مخلوط كن بریزید تا نرم و يكدست شوند.سپس سوپ را داخل قابلمه بریزید تا گرم شود ولي جوش نيايد. آن را از روي شعله بردارید و يك چهارم فنجان خامه پرچرب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و آن را سرو کنید.


10. گوجه فرنگي با دال عدس

[عکس: 581503_272.jpg]

1 عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را رنده کنید. در یک قابلمه دو قاشق روغن مایع ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید. نصف ليوان دال عدس و يك چهارم ليوان بلغور پاک کرده را بعد از شستن در قابلمه بریزید و نيم ليتر آب، نمک و فلفل قرمز به ميزان دلخواه به آن اضافه کنید. بگذاريد نیم ساعت بپزد. سوپ که غلیظ شد 5 عدد گوجه فرنگي را رنده کنید و به مواد بیفزایید. بعد از ده دقيقه سوپ آماده است. رو ي سوپ را مي توانيد با مقداري نعناي تازه تزیين كنيد؛ همچنین هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

ادامه دارد...


دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 214 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 95 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 105 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
v.a.y (۱۱-۰۵-۹۴, ۱۲:۱۸ ب.ظ)، asma123 (۱۱-۰۵-۹۴, ۰۱:۵۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان