امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانستنیهای تغذیه و مواد غذایی
#21
خوردن روزانه از غذاهای تند می تواند خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی، ریوی و دیابت را کاهش دهد مخصوصا این روند در بانوان بیشتر از مردان است
پاسخ
سپاس شده توسط:
#22
جگر خام یا آبدار نخورید

کرم زبانی یکی از میکروبهای مشترک بین دام و انسان است که در اثرخوردن جگر آبدار یاخام ممکن است درناحیه حلق انسان مستقر شود یا به چشم مهاجرت کند و باعث نابینایی شود
پاسخ
سپاس شده توسط:
#23
بادام زمینی باعث گشاد شدن رگها و تسهیل جریان خون جلوگیری لخته شدن خون و سکته مغزی میشود.
مواد مغذی در بادام زمینی مانند فولیک اسید و اسید فیتیک تاثیراتی ضد سرطان دارند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#24
با برخی مواد غذایی ناسالمی که تصورمی شود سالم هستند آشنا شوید.

[عکس: 5823658174042392995131168192108253222126.jpg]
آبمیوه
آبمیوه یکی از بدترین نوشیدنی‌هایی است که می‌توانید مصرف کنید. اگر هوس یک خوراکی میوه خوش‌طعم کرده‌اید، بهترین گزینه، خوردن یک تکه میوه است. میوه‌ها حاوی فیبر هستند، اما آبمیوه حتی اگر 100 درصد طبیعی باشد، فقط حاوی قندهاست.⁠
محصولات غذایی بدون قند
بیشتر محصولات غذایی بدون قند حاوی قندهای مصنوعی هستند که به دلیل داشتن اسپارتام، سرطان‌زا بوده و برای سلامت مضر هستند. هرچند برخی محصولات هم هستند که در آن‌ها از منابع قندی طبیعی مانند گیاه آگاو استفاده می‌شود، با این حال بهتر است به دنبال تهیه محصولاتی باشید که به‌هیچ‌وجه قند ندارند.
ماست‌های طعم‌دار
به دو دلیل بهتر است ماست‌های ساده با طعم طبیعی را بر ماست‌های میوه‌ای و طعم‌دار ترجیح بدهید. دلیل اول این که به احتمال زیاد میوه طبیعی در این ماست‌ها وجود ندارد و دلیل دوم این که این نوع ماست‌ها حاوی قند بسیار بیشتری هستند.
میوه‌های خشک
بیشتر محصولات غذایی بدون قند حاوی قندهای مصنوعی هستند که به دلیل داشتن اسپارتام، سرطان‌زا بوده و برای سلامت مضر هستند. هرچند برخی محصولات هم هستند که در آن‌ها از منابع قندی طبیعی مانند گیاه آگاو استفاده می‌شود، با این حال بهتر است به دنبال تهیه محصولاتی باشید که به‌هیچ‌وجه قند ندارند
این نوع میوه‌ها علاوه بر مواد نگهدارنده‌ای که به آن‌ها اضافه می‌شود حاوی قند فراوانی هستند. به‌عنوان مثال یک بسته انبه خشک حاوی 27 گرم قند است. قبل از خرید میوه‌های خشک، ارزش غذایی آن‌ها را بررسی کنید. همچنین خشک کردن میوه، برخی آثار منفی را در مواد مغذی آن‌ها به جای می‌گذارد که مهم‌ترین آن، کاهش یا حذف برخی ویتامین‌ها (ازجمله ویتامین C و اسیدفولیک) است.
محصولات غذایی بدون چربی
طبق بررسی که در انگلستان انجام شد محصولات غذایی کم‌چرب یا بدون چربی می‌توانند حاوی 10 درصد کالری بیشتر و 40 درصد قند اضافی باشند. چربی‌ها معمولاً طعم‌دهنده غذا هستند و وقتی چربی از مواد غذایی حذف می‌شود، طعم غذا نیز از بین می‌رود. شرکت‌های تولیدکننده محصولات غذایی با اضافه کردن قندها و طعم‌های افزودنی، نبود چربی را جبران می‌کنند.
پاپ کورن ماکروویوی
ترکیبات مضر زیادی در این پاپ کورن‌ها وجود دارد. برنج بوداده یا پاپ کورنی که روی اجاق تهیه می‌شود بهترین گزینه برای جایگزینی با این پاپ کورن‌های مضر هستند، زیرا می‌توان در تهیه آن‌ها میزان روغن و کره را کنترل کرد و نگران اضافه شدن چربی‌های ترانس به آن‌ها نبود.


منبع: جام جم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#25
فلفل بخور بخــواب..
تند بخوریم یا تند نخوریم ؟
خبراول: تندبخورید، چاق می شوید.
خبردوم: تند بخورید،لاغر می شوید بله! درست خوانده اید. دو خبر بالا واقعا درست اند. شما فکرکرده‌اید فقط در فلسفه و مباحث عجیب، تضاد و پیچیدگــی وجود دارد؟ نه خیر!؟ در عالــم غذا هم از این خبرها می افتد فلذا برای اینکه شما بیشــتر از این دچار تشکیک نشوید، سریعا دو مطلب فوق را شکافته و تحلیل می کنیم. خبراول: تندبخورید، چاق می شوید. تحلیل: محققان ژاپنی اعلام کرده اند آنهایی که تند تند غذا می خورند و لقمه قبلی را قورت نداده بعدی را حواله دهان می کنند 3 برابر بیشــتر از بقیه چاق می شوند چون تا مغز بخواهد بفهمد چی به چی است صاحب مغز سفره را پاک سازی کرده. خبردوم: تند بخورید، لاغر می شوید. تحلیل: در جدیدترین تحقیقات معلوم شده است خوردن غذاهایی با طعم تند به لاغر شدن کمک می کند چون این غذاها مزه ملایمی ندارند، نمی شود زیاد آنها را خورد و در حقیقت بدن، بی خیال ادامه خوردن می شــود. در ضمن انگار ماجرای اتش زدن غذاهای تند درســت است چون این غذاها سوخت و ســاز بدن را هم بالا می برد. در این تحقیقات توصیه شده مردم به جای نمک به غذا فلفل بزنند. راستش ما که جرات این کار را نداریم شما را نمی دانیم!
منبع : ماهنامه کودک
پاسخ
سپاس شده توسط:
#26
#خوردن_شیر

محمدمهدی شیرمحمدی، پژوهشگر طب سنتی درباره خوردن شیردر اول صبح و بهه صورت ناشتا گفت: مصرف اغلب لبنیات و مخصوصاً شیر پاستوریزه موجود در بازار برای افراد سرد‌مزاج آن هم در صبحگاه، مضر و خطرناک است.
وی ادامه داد: توصیه می شود شیر محلی تهیه کنید و حتما قبل از مصرف آنرا بجوشانید؛ شیر را چه محلی و چه پاستوریزه حتی الامکان ناشتا نخورید چون تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌ آور است. همچنین تهوع بسیاری از کودکان در مدرسه ناشی از شیر است.

با این حال، شیر فواید بسیاری دارد بنابراین پیشنهاد می شود شیر را مخصوصاً صبحها و ناشتا، اینگونه مصرف کنید تا سردی آن گرفته شود:
1- حتماً شیر گرم باشد.
2- به هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.
3 - شیر را با یکی از این اقلام مصرف کنید: خرما، شیره انگور، شیره خرما، عسل.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#27
موز خاصیت ضدسرطانی دارد !

موزهای سیاه و لک دار تا 8برابر نوع سبز و تازه آن خاصیت ضدسرطانی دارند، محققان بدلیل خواص بی نظیر موز آنرا غذا میدانند نه میوه! ارزش غذایی موز باگوشت برابرست
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تغذیه سالم و مناسب ماه رمضان در دوران کرونا صنم بانو 2 187 ۰۴-۰۲-۰، ۰۳:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ۲۱ ماده‌ی غذایی برای سلامت واژن صنم بانو 4 194 ۰۷-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  بهترین مواد غذایی برای سلامت و زیبایی زنان صنم بانو 2 138 ۲۹-۱۱-۹۹، ۱۰:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
9 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۰۴-۰۸-۹۶, ۰۷:۵۵ ب.ظ)، avapars (۰۷-۰۷-۹۶, ۰۴:۵۲ ب.ظ)، صنم بانو (۰۹-۱۱-۹۶, ۱۲:۵۴ ق.ظ)، دخترشب (۱۶-۱۰-۹۶, ۰۹:۱۴ ب.ظ)، d.ali (۰۷-۰۷-۹۶, ۰۱:۲۷ ب.ظ)، !!Tina!! (۱۸-۱۰-۹۷, ۰۸:۲۱ ب.ظ)، taranomi (۰۸-۱۱-۹۶, ۰۸:۴۱ ب.ظ)، بهار نارنج (۰۷-۰۷-۹۶, ۰۴:۴۹ ق.ظ)، ♥فاطیما♥ (۰۷-۰۷-۹۶, ۱۰:۱۱ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان