امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ گلکلم رُستشده
#1
[عکس: cauliflower_waterchestnut_soup.jpg]

یک سوپ سبک و رژیمی بسیار خوشمزه، برای زمانهایی که به یک غذای ساده و راحت الحلقوم نیاز دارید. مناسب برای :7 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


این سوپ کاملاً گیاهی و در عین حال بسیار سلامت است. زمان آماده سازی مواد این سوپ 15 دقیقه است و زمان پخت آن 1 ساعت و زمان مورد نیاز برای سرو این غذا کلاً 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد و برای 6 تا 8 نفر مناسب میباشد.
مواد لازم:
گلکلم 2 عدد روغنزیتون ¼پیمانه پیاز بزرگ خردشده 1 عدد سیر خردشده 1 عدد آب 6 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:


  1. گلکلمها را به تکههای کوچکتر میشکنیم و میشوییم. در یک کاسه بزرگ کمی آب نمک با شوری کم درستمیکنیم و تکههای گلکلم را درون آن میریزیم. اجازه میدهیم گلکلمها 20 دقیقه در آبنمک باشند. بعد گلکلمها را از آب در آورده و در صافی میریزیم تا آبش کاملاً گرفته شود.
  2. سپس یک ورقه آلومینیوم فویل ضخیم برداشته گلکلمها را روی آن میگذاریم و فویل را روی یک کاغذ روغنی شیرینیپزی قرار میدهیم. روی گلکلمها روغنزیتون میپاشیم.
  3. فر را از قبل گرم میکنیم و فویل حاوی گلکلمها را درون ظرف مخصوص فر قرار میدهیم و در فاصله 15 سانتیمتری از حرارت شعله، درون فر قرار میدهیم. در مدت 20 تا 30 دقیقه کل کلمها را کبابی میکنیم تا رنگشان طلایی شود.
  4. در همین زمان روغنزیتون را در یک قابلمه بزرگ داغ میکنیم و پیازهای خردشده را در آن میریزیم و به مدت 5 دقیقه سرخ میکنیم تا رنگی شفاف پیدا کنند. سیر خردشده را با گلکلم رست شده درون قابلمه میریزیم و روی آنها آب میریزیم، ادویه، نمک و فلفل اضافه میکنیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم آهسته بجوشد، تا تمام سبزیجات کاملاً بپزند. سوپ را در مخلوطکن میریزیم و آن را میزنیم تا زمانی که یکدست شود.

taste.com
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 94 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 104 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان